Gert J. Brouwer

Gert J. Brouwer geboren en getogen in het Brabantse stad Roosendaal. Hij is nu wonend in de stad Breda in Brabant. Hij is sinds zijn jeugd al geïntrigeerd door het paranormale. Bestudeerde het paranormale voor jaren! Word erkend door zijn enorme ervaring en kennis voor nu al vier decennia.

Zijn leven zat vol leuke en niet leuke ervaringen, drama, onverklaarbare momenten en veel veranderingen. Om zijn zintuigen te ontwikkelen moest hij een weg belopen van leren, geloven, vertrouwen, voelen, erkennen en geloven in het onstoffelijke.

‘Je zult moet accepteren wie je bent! Om te geloven wie je bent.’

Het was ook niet makkelijk om te accepteren, dat hij op jonge leeftijd eigenlijk al het gevoel had dat hij zich als volwassenen moest gedragen. Het Paranormale bracht dit hem! Zijn gevoel was al ver ontwikkelt en bracht al veel informatie voort.

Door zijn ontwikkeling nam hij hierover de controle. Daarom was hij blij dat hij deze tocht met enkele andere bijzondere mensen mocht doen. Trots op degene wie hij nu is en mag zijn.

Door zijn nieuwsgierigheid en leergierigheid heeft het hem geen wind eieren gelegd. In Nederland mocht hij al werken met bekende Nederlanders, geleerden, auteur, journalisten, verschillende instanties, spirituele en paranormale mensen. Ook in andere landen is hij een graag geziene gast. Van de UK tot de Verenigde Staten en tot Australië. Waar hij les geeft en lezingen over zijn werk methodes. Ook meerdere bijzondere cases heeft onderzocht.

Als demonoloog | medium | exorcist bestudeert hij religies, psyché, historie, paranormale verschijnselen | hauntings, techniek en combineert de verschillende structuren.

Mensen kunnen lezingen, workshops en of cursussen volgen om te leren van deze bijzondere man!

 

        

   

Afdrukken E-mailadres

Gert J. Brouwer

'Vertrouwen is het vermogen het ontzichbare te zien en het ongelooflijke te geloven.

Daardoor is Gert in staat u de oplossing aan te bieden waarvan de massa denkt het onmogelijk is!'

Contact

www.gertjbrouwer.com

Breda

The Netherlands

Skype: gert_brouwer

Para Advice (box 19) 0909-0840 90cpm 0907 40409 150cpm

info@gertjbrouwer.com

On appointment | Op afspraak

Gert bied hulp bij:

Paranormale fenomenen | structuren

Demonologie

Lezingen

Cursussen

Hauntings

Media | radio & televisie | interview(s)

Exorcisme

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok