Reading

Een reading gaat via de paranormale (intuïtieve) zintuigen van een persoon deze noemt men een medium!

Een reading is in contact komen met een overleden persoon, dier of andere frequentie. Natuurlijk kunnen ook levende mensen gelezen worden.Deze leest via zijn vermogens informatie over de persoon die het consult met het medium aangaat. Het medium geeft de informatie door die hij of zij binnen krijgt, door bijvoorbeeld het zien, voelen, horen of via andere zintuigen. Een medium vraagt vooraf geen / niet te veel informatie met betrekking tot het doel waarvoor de desbetreffende persoon komt. Een reading geeft informatie over u als persoon, of van een overledene of andere dierbare die nog in leven is. Neem altijd een foto mee van een levende of overleden persoon, zodat het medium gericht te werk kan gaan. Kost u ook minder van uw kostbare tijd van het consult.

Mogelijkheden met een reading:

  1. Contact met overledenen: Het contact leggen met een overledene via een foto of spontaan zintuiglijk contact. Het kan nieuwe informatie over u, of een overleden persoon, of dier opleveren. Het kan ook bevestigende informatie zijn.
  2. Persoonlijk contact: Dit draait geheel om u! Het kan gaan over uw geestelijke of lichamelijke toestand, informatie bevestigen, of nieuwe informatie geven.
  3. Foto / voorwerp reading (psychometrie): Psychometrie betekent het lezen van energie. Bijvoorbeeld met behulp van een foto of voorwerp; via deze hulpstukken kan er gericht energie gelezen worden     met de erbij behorende informatie. Bijvoorbeeld Informatie over een persoon op een foto of een (voormalig) eigenaar van een voorwerp.
  4. Waarnemingen: Er wordt waargenomen wat er aanwezig is op het moment van het consult. De informatie die doorkomt is het meest relevante wat op dat moment speelt.

Nieuwetijds kinderen:

Veel jongeren zijn uit balans en weten helemaal niet wat ze willen of moeten kiezen. Ze lopen sociaal tegen een muur op. Ook de maatschappij werkt hier aan mee. Zij kiezen vervolgens datgene waarvan ze denken dat sociaal wenselijk gedrag is.

Mogelijke oorzaken van het niet in balans zijn:

- Ik ben thuis niet te handhaven

- School problematiek

- Sociale contacten

- Opleidingstraject

- Angsten

- Ik word gepest

- Nieuwetijdskinderen / HSP

- ADD / ADHD / PDD-NOS ect..

Algemeen:

Er kan niets worden afgedwongen op wat voor manier dan ook. U zult moeten accepteren wat er door het medium verteld wordt. Met een open houding zal een consult veel soepeler verlopen. Heb respect voor het medium, de overledene(n) en u zelf. Stel zelf uw vragen samen en bereidt dit thuis voor. Het medium geeft door wat hij of zij doorkrijgt.

U kunt consulten aanvragen via Skype, email en telefoon. Na betaling zal met u een afspraak gepland worden.

Afdrukken E-mailadres

Gert J. Brouwer

'Vertrouwen is het vermogen het ontzichbare te zien en het ongelooflijke te geloven.

Daardoor is Gert in staat u de oplossing aan te bieden waarvan de massa denkt het onmogelijk is!'

Contact

www.gertjbrouwer.com

Breda

The Netherlands

Skype: gert_brouwer

Para Advice (box 19) 0909-0840 90cpm 0907 40409 150cpm

info@gertjbrouwer.com

On appointment | Op afspraak

Gert bied hulp bij:

Paranormale fenomenen | structuren

Demonologie

Lezingen

Cursussen

Hauntings

Media | radio & televisie | interview(s)

Exorcisme

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok